Aktualitások

Medicina Golf Társaság versenye, az első versenyünk

Golfpályánk elsőként nyitotta meg kapuit május 19-én egy zártkörű verseny erejéig! Azok a szerencsések akik meghívást kaptak a Medicina Golf Társaság szervezésében megrendezésre kerülő versenyre, először vehették szemügyre a Forest Hills Golf & Country Club 9/18 szakaszos pályáját.

A pálya teljes pompájával fogadta a játékosokat. A golfozók egységes véleménye szerint egy nagyon technikás és izgalmas, új élményeket nyújtó játéktérrel volt dolguk. A verseny után finom vacsorával vártuk őket majd az eredményhirdetés következett. A versenyzők egy stableford pontozásos 18 szakaszos versenyen vettek részt ahol a verőfényes napsütésben a következő eredmények születek:


Nettó Férfi
1. Dr. Ungár László 46 stbfd
2. Dr. Rezek Ödön 44 stbfd
3. Dr. Lintner Balázs 35 stbfd
Nettó Női
1. Dr Pálos Lajosné Farkas Éva 38 stbfd
2. Dr. Kománovics Ibolya 30 stbfd
3. Dr. Bábinszky Ágota 28 stbfd
Nettó Senior
1. Dr. Pálos Lajos 35 stbfd
2. Dr. Siklós Pál 27 stbfd

A pálya ezek után még pár napig zárva tartja a kapuit, hogy felkészíthessük a Június 2-i Grand Opening-re ahol a játékosok 2 fős Texas Scramble versenyen próbálhatják ki a pályát. A Pünkösdi hétvége alatt kedvezményes greenfee-vel várjuk a kedves érdeklődőket, akik még a megnyitó előtt kipróbálnák a pályát. A létesítmény ezek után a nagyközönség számára is kitárja kapuit.

TELEFON: +36 88 573 310   •   FAX: +36 88 573 311   •   E-MAIL: INFO@FORESTHILLS.HU   •   HONLAPKÉSZÍTÉS: ALEXGRAPHICS