Golf Club

 

 

Kedves Vendégeink!

 

Idén már második alkalommal kell golfos rendezvényünket lemondani, hiszen a tél nem tágít. Húsvét hétvégére ugyan már tavaszias hőmérséklet ígérkezik, de az idő változékony, csapadékos. Az átlag hőrméséklet a sok évi átlag alatt van, itt a Bakonyban pedig ez még csak kedvezőtlenebb.

 

Ezúton tájékoztatjuk golf iránt érdeklődő Vendégeinket, hogy a Húsvéti Forest Hills Kupa elmarad, hiszen a golfpálya fenntartási munkákat ezidáig kertészeink nem tudták megkezdeni.

Az időjárási előrejelzések szerint a jövő héttől fokozatosan emelkedik a hőmérséklet, így bízunk benne, hogy 2013. április 9-től lehetőség lesz a golfpályán játszani.

Javasoljuk, hogy mindenképpen telefonon szíveskedjenek érdeklődni a golfozási lehetőségekről kollégáinknál: 88/573-310, vagy 88/573-312; email: info@foresthills.hu; golf@foresthills.hu

 

 

Forest Hills G&C Club

 

 

 

 

Golfpályánk Szarvaskúton, a festői szépségű, arborétumszerű Bakony szívében, Zirctől mindössze 5 percre található. Golfpályánk Európa szerte egyedülálló kialakításával igazán különleges játékélmény nyújt a golfozók számára. A golfpályán 18 pályaszakasz került kialakításra úgy, hogy kényelmes és élvezetes, azonban kihívásokkal teli játékot biztosít minden egyes szakasza, annak ellenére, hogy mindössze 30 hektáron fekszik a pálya. Köszönhető mindez egy különleges ötletnek. A golfpálya mindegyik szakasza egy greenből, azonban minden esetben két különböző helyen kiépített elütőből és sok esetben párhuzamosan futó fairwayekből  áll.

 

Klubunk szolgáltatásai között megtalálható a kézikocsi, elektromos autó, fedett gyakorlópálya, chipping-, pitching- és putting green, oktatói akadémia, golf szaküzlet. Az országban egyedülálló módon a greenfee korlátlan range labda használatot tartalmaz. Klubházunkban kellemes körülmények között biztosítunk könnyebb snack elfogyasztására lehetőséget, míg szállodánk étterme a komolyabb kulináris élvezeteket kedvelők figyelmébe ajánljuk.

 

 

 

TELEFON: +36 88 573 310   •   FAX: +36 88 573 311   •   E-MAIL: INFO@FORESTHILLS.HU   •   HONLAPKÉSZÍTÉS: ALEXGRAPHICS