elnöki köszöntő

Tisztelt Látogató!

 

Sok szeretettel köszöntöm Önt a Forest Hills Golf & Country Club honlapján.

Örömmel értesíthetem Önt, hogy klubunk 4 éves működésének jelentős pontjához érkeztünk a 2012-es golfszezonban, hiszen komplexumunk egy közel két éves fejlesztésnek köszönhetően, tavasszal kiegészül egy egyedülálló kialakítású 18 szakaszos golfpályával. Immár nem csak a gyakorló pályán és a putting-, illetve chipping greenen hódolhat kedvenc sportjának, de ezentúl rendelkezésére áll egy 27 hektáron elterülő, számos vízakadállyal és 55 homokakadállyal nehezített par-72-es golfpálya is. A golfpálya kialakítása Európa-szerte egyedi, hiszen 9 greenre 18 különálló pályaszakasz vezet, így a golfpálya valójában egy 18 szakaszos bajnoki golfpálya érzetét nyújtja a maga 4 elütőjével és közel 6200 méter hosszúságával.

Country Clubunk elsődleges célja klubtagjaink és családtagjaik, valamint vendégeink aktív pihenésének biztosítása kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatások nyújtásával és létesítményünk családias hangulatával, diszkrét jellegével.

Hisszük azt, hogy létesítményünk legújabb gyöngyszemét örömmel veszik birtokukba golfozóink. Játék, valamint klubtagsági lehetőséggel kapcsolatban kérjük, érdeklődjön kollégáinknál, akik várják az Ön megtisztelő jelentkezését is!

További jó barangolást és kiváló golfszezont kívánva, üdvözlettel,

dr. Bánáti János

a Forest Hills Golf & CC elnöke

 
TELEFON: +36 88 573 310   •   FAX: +36 88 573 311   •   E-MAIL: INFO@FORESTHILLS.HU   •   HONLAPKÉSZÍTÉS: ALEXGRAPHICS