GOLD CARD klubtagság

GOLD CARD KLUBTAGSÁG - 2013

 

Teljes jogú vagy örökös tagságok: 

Belépési díj és pályahasználati díj 2013-ban

Magán     ( 1 fő részére )

350.000

Családi    ( 2+2 fő részére )

590.000

Vállalati   (egy időben max 4 főnek )

990.000

 

Az 1. év díja tartalmazza a pályahasználatot is!

A következő években a teljes jogú tagsággal rendelkező klubtagjaink

kedvezményesebb áron tudják az éves pályahasználati díjat megváltani.

 

 

 Klubtagsági formák 

 

►Forest Hills magán tagság:

Egy fő részére biztosít tagsági jogosultságot.

A klubtagsági kártya nevesített, azaz nem ruházható át. 

►Forest Hills családi tagság:

Két felnőtt és két, 21. életévét még be nem töltött gyermek részére biztosít tagsági jogosultságot.

A klubtagsági kártyák nevesítettek, azok át nem ruházhatók. 

►Forest Hills vállalati tagság:

Egyidejűleg NÉGY golfozó részére biztosít klubtagsági jogosultságot, azonban a kártyák nem nevesítettek, így azok átruházhatóak akár év közben is, több alkalommal. 

 

 

INFORMÁCIÓK A TAGSÁGI FORMÁKRÓL:

 

Teljes jogú vagy örökös tagság

A Forest Hills Golf & Country Clubunk elsődleges célja klubtagjai és a tagok családtagjai aktív kikapcsolódásának biztosítása kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatások nyújtásával. Mindezt létesítményünk privát jellegével valamint alkalmazottaink diszkréciójával és professzionális szemléletével kívánjuk elérni. 

Csatlakozzon a Forest Hills Golf & Country Clubhoz és legyen részese egy exkluzív társaságnak! Lassítson a rohanó hétköznapok közben vagy hétvégén! Adja át magát a kellemes pihenésnek, vagy az aktív kikapcsolódásnak!

 

Ami miatt érdemes csatlakozni

a Forest Hills Golf & Country Clubhoz!

1) a Bakony szívében, egy csodálatos arborétumszerű környezetben, exkluzív létesítményben, professzionális személyzet várja Önt és családtagjait

2) diszkrét, csendes környezet, távol a város zajától

3) térítésmentes és korlátlan játékjog az Európában is egyedülálló kialakítású 9/18 szakaszos golfpályán

4) klubunk tagjai automatikusan a Magyar Golf Szövetség tagjává válnak és jogosultak az MGSZ szövetségi kártyájára

5) klubtagjaink számára térítésmentes hendikepvezetést biztosítunk

6) egyéb sportolási és kikapcsolódási lehetőségek: fürdőtó, tenisz, jogging, biciklizés, nordic walking, asztalitenisz, biliárd, kártyaszoba

7) 50%-os kedvezményes részvétel a klub által szervezett versenyeken

 

A teljes jogú klubtagság megváltásával a Tag jogot szerez arra, hogy a klub szolgáltatásait igénybe vegye, fenti feltételek alapján. A belépési díjat részletekben is kiegyenlítheti a belépő klubtag. Kérje speciális ajánlatunkat! Az éves tagdíj befizetésével aktiválja tagságát a klubtag. Az éves tagdíj minden év január 31-ig esedékes. A tagdíj be nem fizetésével a klubtag jogosultságai felfüggesztésre kerülnek mindaddig, amíg az éves tagdíjat ki nem egyenlíti.

 

A klubtagság értékállóságát valamint exkluzivitását az 500 klubtagsági okirat biztosítja. A Forest Hills Golf & Country Club maximum 500 tagsági jogviszonyt megtestesítő okiratot bocsát ki. Ezek értékesítését követően a klubnak nem áll módjában további teljes jogú tagokat felvenni. A teljes jogú tagok bármikor átruházhatják, örökíthetik tagságukat igazoló okiratot a Forest Hills Golf & Country Club elnökségének jóváhagyása mellett.

Taggá akkor válik a jelentkező, ha befizette az éves díjat, valamint nyilatkozik arról, hogy magára nézve kötelezőnek fogadja el a klub Alapszabályát és belső szabályzatait, mely megtalálható minden esetben a klub hivatalos honlapján.

A Tag kötelezettsége a tagdíj megfizetése, az Alapszabály szerint Közgyűlésen való részvétel, a klub szabályzatainak betartása és betartatása, a mindenkori aktuális hendikep nyilvántartáshoz szükséges eredményekről a klubtagsági vezető tájékoztatása.

TELEFON: +36 88 573 310   •   FAX: +36 88 573 311   •   E-MAIL: INFO@FORESTHILLS.HU   •   HONLAPKÉSZÍTÉS: ALEXGRAPHICS