Aktualitások

2013-as VERSENYNAPTÁR

2013-as áraink

Éves pályahasználati díjak Teljes jogú vagy örökös tagságok

Forest Hills Clubtagság/éves pályahasználat vásárlás

I. Márton Napi Golfverseny SzarvaskútonI. Márton Napi Golfverseny Szarvaskúton

2012. november 10-én

A Bakonyba - és a Forest Hill Golf & Country Clubba is - megérkezett a TÉL!

DE SZERDÁTÓL JÖN ÚJRA A JÓ IDŐ!

BAKONY GOLF TOUR IV.BAKONY GOLF TOUR IV.

2012.10.09 - A verseny kiéleződik! A döntő előtti utolsó forduló!

Agrolánc PRO'S CHALLENGEAgrolánc PRO'S CHALLENGE

BAKONY GOLF TOUR III. – RENDKÍVÜLI SZÁLLÁS AKCIÓVAL!

A BAKONY GOLF TOUR III. ÁLLOMÁSA 2012. SZEPTEMBER 16-ÁN KERÜL MEGRENDEZÉSRE A HEROES SQUARE DENTAL FOGÁSZAT AJÁNDÉKAIVAL!

Pro’s Open Challenge - Forest Hills GCC– Agrolánc

Időpont: 2012. szeptember 24. hétfő

Bakony Golf Tour Akció 2012. Augusztus 18-20 között

Mindenkinek aki a Bakony Golf Tour augusztus 19-i fordulójának ideje alatt szállást foglal nálunk és nevez a versenyre, az alábbi kedvezményeket biztosítjuk.

Balaton Golf Tour eredmények

A Balaton Golf Tour első fordulójára július 29-én került sor a Forest Hills Golf & Country Clubban. A három Balaton környéki golf klub által hirdetett versenysorozat hűen tükrözi a szomszédos golfpályák együttműködését.

Forest Hills GCC 3+1 akció 2012. július 21-31. között

A European Young Master alkalmával a Forest Hills Golf & CC a következő akcióval szeretne kedveskedni a golfozóknak.

Bakony Tour 2012

A Forest Hills Golf & Country Club a 2012-es szezonban egy társasági versenysorozattal szeretne kedveskedni a magyar golfozó közösségnek. A sorozat egy 5 állomásos kvalifikációs torna. A verseny egyes állomásain, az elért helyezések alapján pontokat lehet gyűjteni. A kategóriánkénti legjobb eredményt elérő golfozók év végén egy meghívásos verseny keretében mérhetik össze tudásukat és dönthetik el, hogy ki lesz a Bakony Bajnoka.

I. Ügyvéd Golf Kupa

A tegnapi napon megrendezésre került az I. Ügyvéd Golf Kupa, melyet a CompLex Kiadó Jogtár előfizetései és a CBA ajándékkosarai tettek vonzóbbá a versenyzők számára . A Dr. Bánáti János szervezésében létrejött Texas Scramble versenyen 30 játékos nevezett.

Ügyvéd Golf Kupa

Először kerül megrendezésre az Ügyvéd Golf Kupa http://www.hungariangolf.hu/cikk/11847

Grand Opening

A június 2-án szombaton megrendezett Grand Opening alkalmából több mint 150 vendég látogatott el a Forest Hills Golf & Country Clubba, hogy tanúi lehessenek annak a megnyitó ünnepségnek mellyel Magyarország és az itt élő golfozó közönség egy újabb kiváló minőségű golfkomplexummal lett gazdagabb.



Pünkösd idején próba játék a golfpályán!

Kedves Barátaink, Játékosok! Pünkösdi hétvégén már nemcsak pályabejárásra, de már greenfee játékra várunk Benneteket. Kedvezményes, hétköznapi greenfeet válthattok meg a klubban. Laczkó Zoli, Gurobi Zoli szorgalmas csapata a hétvégén is azon fáradozik, hogy a pálya június első hétvégéjén megnyissa kapuit Nektek, golfozóknak. Mindannyian azon lesznek, hogy játékotokat ne zavarják. Regisztráljatok, várunk Benneteket! Forest Hills csapata golf@foresthills.hu Tel: 06 88 573 312

Medicina Golf Társaság versenye az első versenyünk

Golfpályánk elsőként nyitotta meg kapuit május 19-én egy zártkörű verseny erejéig! Azok a szerencsések akik meghívást kaptak a Medicina Golf Társaság szervezésében megrendezésre kerülő versenyre, először vehették szemügyre a Forest Hills Golf & Country Club 9/18 szakaszos pályáját.

GAVIN 1. SKILLS CHALLENGE

Örömmel értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy Gavin Irwin golfoktatóként csatlakozott csapatunkhoz. Ezen alkalomból a Forest Hills nagy szeretettel hívja meg Önt és kedves Partnerét Gavin 1. Skills Challenge megmérettetésére.

TELEFON: +36 88 573 310   •   FAX: +36 88 573 311   •   E-MAIL: INFO@FORESTHILLS.HU   •   HONLAPKÉSZÍTÉS: ALEXGRAPHICS