Aktualitások

Húsvéti Forest Hills Kupa elmarad

Kedves Vendégeink! Idén már második alkalommal kell golfos rendezvényünket lemondani, hiszen a tél nem tágít. Húsvét hétvégére ugyan már tavaszias hőmérséklet ígérkezik, de az idő változékony, csapadékos. Az átlag hőrméséklet a sok évi átlag alatt van, itt a Bakonyban pedig ez még csak kedvezőtlenebb.

Elindult saját online foglalási rendszerünk!

Márciusi golfozás - minden időjárás függvénye

Ne hagyja elveszni Üdülési Csekkje és SZÉP kártyája összegeit!

Golf driving range nyitva tartása

Kedves Vendégeink! A golf driving range november közepétől-március közepéig csak előzetes bejelentkezés alapján használható, ezért kérjük, kollégáinkkal telefonon (88/573-310) szíveskedjenek időpontot egyeztetni. Márciusig szállodánkban előzetes foglalás alapján tudjuk vendégeinket fogadni.

PRO'S OPEN CHALLENGE- Forest Hills - Agrolánc

Időpont: 2012. szeptember 24.

Bakony Golf Tour III.

2012.szeptember 16.

Bakony Golf Tour AKCIÓ 2012. Augusztus 18-20 között

Mindenkinek aki a Bakony Golf Tour augusztus 19-i fordulójának ideje alatt szállást foglal nálunk és nevez a versenyre, az alábbi kedvezményeket biztosítjuk.

Forest Hills GCC 3+1 akció 2012. július 21-31. között

A European Young Master alkalmával a Forest Hills Golf & CC a következő akcióval szeretne kedveskedni a golfozóknak.

Bakony Golf Tour 2012

A Forest Hills Golf & Country Club a 2012-es szezonban egy társasági versenysorozattal szeretne kedveskedni a magyar golfozó közösségnek. A sorozat egy 5 állomásos kvalifikációs torna. A verseny egyes állomásain, az elért helyezések alapján pontokat lehet gyűjteni. A kategóriánkénti legjobb eredményt elérő golfozók év végén egy meghívásos verseny keretében mérhetik össze tudásukat és dönthetik el, hogy ki lesz a Bakony Bajnoka.

I. Ügyvéd Golf Kupa

A tegnapi napon megrendezésre került az I. Ügyvéd Golf Kupa, melyet a CompLex Kiadó Jogtár előfizetései és a CBA ajándékkosarai tettek vonzóbbá a versenyzők számára . A Dr. Bánáti János szervezésében létrejött Texas Scramble versenyen 30 játékos nevezett.

Ügyvéd Golf Kupa

Először kerül megrendezésre az Ügyvéd Golf Kupa

Grand opening

A június 2-án szombaton megrendezett Grand Opening alkalmából több mint 150 vendég látogatott el a Forest Hills Golf & Country Clubba, hogy tanúi lehessenek annak a megnyitó ünnepségnek mellyel Magyarország és az itt élő golfozó közönség egy újabb kiváló minőségű golfkomplexummal lett gazdagabb.

Pünkösd idején próba játék a golfpályán!

Kedves Barátaink, Játékosok! Pünkösdi hétvégén már nemcsak pályabejárásra, de már greenfee játékra várunk Benneteket. Kedvezményes, hétköznapi greenfeet válthattok meg a klubban. Laczkó Zoli, Gurobi Zoli szorgalmas csapata a hétvégén is azon fáradozik, hogy a pálya június első hétvégéjén megnyissa kapuit Nektek, golfozóknak. Mindannyian azon lesznek, hogy játékotokat ne zavarják. Regisztráljatok, várunk Benneteket! Forest Hills csapata golf@foresthills.hu Tel: 06 88 573 312

Medicina Golf Társaság versenye, az első versenyünk

Golfpályánk elsőként nyitotta meg kapuit május 19-én egy zártkörű verseny erejéig! Azok a szerencsések akik meghívást kaptak a Medicina Golf Társaság szervezésében megrendezésre kerülő versenyre, először vehették szemügyre a Forest Hills Golf & Country Club 9/18 szakaszos pályáját.

GAVIN 1. SKILLS CHALLENGE

Örömmel értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy Gavin Irwin golfoktatóként csatlakozott csapatunkhoz. Ezen alkalomból a Forest Hills nagy szeretettel hívja meg Önt és kedves Partnerét Gavin 1. Skills Challenge megmérettetésére.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy két kollégával bővült a Forest Hills csapata.

Gavin Irwin Írországból érkezett Magyarországra, ahol beindította Celtic Golf vállalkozását... Baranyi László asszisztens oktatóként csatlakozik hozzánk...

PÜNKÖSDI „KIRÁLYSÁG” A BAKONYBAN, SZARVASKÚTON

2012. május 25-28. közötti időszakban 2 éjszakás programcsomag greenfee kedvezménnyel Standard szobában: 38.800,-Ft/fő+IFA Junior/deluxe szobában: 42.800,-Ft/fő+IFA

Kellemes Húsvéti Ünnepeket és birdie-ben gazdag hétvégét kívánunk mindenkinek!

Kedves Golfozók! Kellemes Húsvéti Ünnepeket és birdie-ben gazdag hétvégét kívánunk mindenkinek! a Forest Hills csapata

MOM Park Nyílt hétvége sorsolás eredménye!

Köszönjük mindazoknak, akik március 24-25-én ellátogattak a MOM Parkba és regisztráltak klubunk standján! Az előzetesen meghirdetett nyereményjátékunk nyertesei a következők:

HÚSVÉT A BAKONY SZÍVÉBEN KÜLÖNLEGES GREENFEE AJÁNDÉKKAL.

2012. április 6-9. közötti időszakban 2 éjszakás félpanziós ellátással programcsomag Standard szobában: 38.800,-Ft/fő+IFA Junior/deluxe szobában: 42.800,-Ft/fő+IFA

Ifjúsági Tehetségkutató Program a Forest Hillsen

A Bakonyban újonnan megnyílt Forest Hils Golf & Country Club csapata Ifjúsági Toborzó Hétvégét hirdetett meg 8-16 éves gyermekek számára, mellyel a klub célja az volt, hogy a tehetséges gyermekeket kiválasztva, a klub saját junior csapatát kialakítsa

Ügyvéd Golf Kupa 2012. június 30. szombat 10 óra

Az esemény dátuma és kezdés időpontja: 2012. június 30 (szombat) 10:00 Helyszín: Forest Hills Golf & Country Club, 8420 Zirc-Szarvaskút Fővédnök: Dr. Bánáti János, a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke Előzetes regisztráció kötelező 2012. június 29-ig.

Április 08-án 14:00 órakor golfpálya bemutatót tartunk golfozók számára!

Amennyiben úgy dönt, hogy gyakorlással köti egybe a pályalátogatást, úgy egész napra korlátlan range labda használatot biztosítunk 2.900 forintos díj mellett.

Újra Nyílt Napok a Bakonyban!

Klubunk ismét csatlakozik a Magyar Golf Szövetség Országos Nyílt Nap kezdeményezéséhez! Április 14-én és 15-én golfozik az egész ország!

Hivatalosan is teljes jogú tagok vagyunk

Immáron a Forest Hills Golf & Country Club hivatalosan is a Magyar Golf Szövetség tagja. A mai napon az MGSZ elnökségi ülésén Sugár András hivatalosan is bejelentette, hogy a Forest Hillst az Elnökség a tagjai közé felvette.

Golf bemutató a MOM parkban

Tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy 2012. március 23-25 (péntek – vasárnap) között a MOM Park területén golf bemutatót és attrakciót szervezünk

Ifjúsági Tehetségkutató Hétvégét

A Forest Hills Golf & Country Club Ifjúsági Tehetségkutató Hétvégét hirdet minden 8-16 év közötti fiatal számára.

Nyitás

Tisztelt Golfozók! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2012. március 12-én nyit a driving range, putting- illetve chipping green.

Forest Hills GCC a Magyar Golf Szövetség tagja

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2012. feburár 27-én a Magyar Golf Szövetség elnökségi ülésén tagfelvételi kérelmünket pozitívan bírálták el

Forest Hills GCC az Utazás kiállításon

Tisztelt Golfozók! tájékoztatjuk Önöket, hogy klubunk március 1- 4 között az Utazás Kiállításon megtaláható lesz az F pavilon, 102-es kiállítói helyén.

GC Sonnengolf és Forest Hills Golf & Country Club megállapodás

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy megállapodás született a GC Sonnengolf és Forest Hills Golf & Country Club között

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat!

Örömmel tájékoztatjuk Önt, hogy folyamatosan töltjük fel honlapunkat magyar, angol és német nyelven adatokkal és információkkal, így hétről-hétre érdemes visszalátogatnia... 2012.01.10

Forest Hills Golf & Country Club zárva tart 2012. március 12-ig

TELEFON: +36 88 573 310   •   FAX: +36 88 573 311   •   E-MAIL: INFO@FORESTHILLS.HU   •   HONLAPKÉSZÍTÉS: ALEXGRAPHICS