PARTNER

 

www.pappas.hu
 
Klasszisokkal vezet
 
A Pappas Csoport közel 60 éve van jelen az autópiacon, minőségi és innovatív tevékenység, valamint személyes tanácsadás fémjelzi működését. 1990 óta a Pappas Auto képviseli Magyarországon.
 
Sokoldalú: A vállalat profiljába tartozó autók - a közel 40 ausztriai, 6 magyarországi és egy bajorországi telephelyen - lefedik az egész autópalettát a legkisebb smart személyautótól a legnagyobb Actros nagyteherautóig.
 
Egyéni: A sokoldalúságnál talán még fontosabb az egyéni tanácsadás, hogy ügyfeleink kívánságainak eleget tudjunk tenni. Ehhez igény szerint, legjobban képzett és elkötelezett munkatársaink állnak rendelkezésre.
 
A Pappas Auto 100% -ban családi tulajdonban van.
 
Mi hallgatunk Önökre!
 
Ügyfeleink hozzánk érkező kívánságai és kérései egyre szerteágazóbbak és átfogóbbak. Erre reagálva az elmúlt években az igényeknek megfelelően folyamatosan bővítettük kínálatunkat, hogy egy kézből ajánlhassunk sokoldalú és egyéni megoldásokat a márkák vonatkozásában, rugalmas ügymenetet a szolgáltatások terén valamint profi flottakezelést, és testre szabott megoldásokat.
 
Ezt Önnek is meg kell ismernie!

 

www.pappas.hu/szemelyautok/mercedes-benz/modellek/sl-osztaly/

 

 

 

 

·         Megbízhatóság elérhető áron!

·         Csomagtúrák és egyedi utak megszervezése a világ szinte bármely pontjára.

·         Több ezer szálláslehetőség világszerte az apartmantól az all-inclusive szállodákon keresztül a De-Luxe villákig.

·         Családi nyaralások a Neckermann Klub Oázis programjában, ingyenes magyar animációs programokkal változatos úti célokon.

·         Akciós utak, Last minute utak, repülőjegyek értékesítése.

·         Csoportos golf utak szervezése minden szezonban.

 

 

 

 

 

 

TELEFON: +36 88 573 310   •   FAX: +36 88 573 311   •   E-MAIL: INFO@FORESTHILLS.HU   •   HONLAPKÉSZÍTÉS: ALEXGRAPHICS