Étterem

Képzeljen el egy kis méretű, hangulatos, visszafogottan nyüzsgő környezetet, melyben az eredeti belsőépítészeti ötletek, a mediterrán hangulatú színvilág kellemes látványt nyújt vendégeinknek. Az étterem befogadó képessége maximum 30 fő, melyből 10-14 fő az elszeparálható teraszos részben tud helyet foglalni. Az étterem méretéből következik, hogy a konyhánk is csak szűkebb étlappal tud működni, de ellensúlyozni szeretnénk ezt a minőséggel, hiszen azt valljuk, hogy a kevesebb néha többet jelent.

Éttermünk nyitva tartása minden nap

Reggeli: 7:30-10.00

Ebéd: 12:00-14:00

Vacsora: 18:00-20:00

Gyermekek

Éttermünk felkészült kisgyermekes családok fogadására is. Szűkített gyerekmenüvel, gyerek etetőszékkel is igyekszünk kényelmesebbé tenni az étkezéseket.

Dress Code

Éttermünkben és a fedett teraszon reggeli és déli időszakban ajánlott dress code a könnyed viselet, míg esti időszakban az évszaknak megfelelő alkalmi öltözet. (SMART CASUAL - Kérjük, ne viseljen sem sortot/farmert, sem tornacipőt/papucsot! Férfiaknak szövetnadrág inggel, nőknek elegáns szoknya/nadrág blúzzal ajánlott.)

Kisállatok:

A management döntése értelmében bármennyire is szeretjük négylábú barátainkat, sajnos nem áll módunkban beengedni őket a komplexumunkba, ezért kérjük, ne hozzák magukkal.

Dohányzás

Úgy véljük, hogy a kulináris élvezethez fontos az érzékszervek kényeztetése, melyhez kellőképpen koncentrálni kell, ezért ehhez ideális környezetet kell biztosítani. A dohányzás - többek között ezért - már a kezdetektől fogva - nem megengedett komplexumunkban.

TELEFON: +36 88 573 310   •   FAX: +36 88 573 311   •   E-MAIL: INFO@FORESTHILLS.HU   •   HONLAPKÉSZÍTÉS: ALEXGRAPHICS