Étlap

Forest Hills – Restaurant

Étlap- Menu card - Speizekarte

2012. Tél –Winter

 

Könnyű fogások - Light dishes - Leicht für den Magen

 ►Spenótos gnocchi négysajtos mártással, vajon párolt Julien póréhagymával

E-        Spinach gnocchi with four cheese sauce, steamed leeks Julien

D-        Spinat-Gnocchi mit vier Käse-Sauce, gedünstete Porree Julien

1.250,-Ft

►Bacon-ben sült Bakony Camambert balzsamecetes ruccolával, pirított dióval és aszalt szilvával 

E-        Baked Camambert wrapped with Bacon and served with Bakony ruccola and topped with balsamic vinegar, toasted walnuts and prunes  

D-        Im Bacon gebackener „Bakony” Camembert, Rucola mit Balsamessig, geröstetem Nuss, und Backpflaume

1.350 Ft

►Tagliatelle bazsalikomos pesto-val, fenyőmaggal pirított fogas kockákkal

E-        Tagliatelle with basil pesto and pine nuts roasted rack frames

D-        Tagliatelle mit Basilikum-Pesto, Pinienkernen gerösteten Gestellrahmen

1.450,-Ft

 

Levesek-Soups-Suppen


►Fokhagyma krémleves parajos ravioli-val főzve, tökmagolajjal locsolva

E-        Cream of Garlic soup cooked with spinach ravioli and pumpin oil seed

D-        Knoblauchcremesuppe mit gekochte Spinatenravioli, und mit Kürbiskernöl gegossen                                         

950 Ft

 ►Csontleves zöldségekkel,

házi lúdgége tésztával

E-        Bone soup with vegetables and homemade noodles

D-        Knochen-Suppe mit Gemüse und Hausgemachten Nudeln

950 Ft

 ►Vadragu Forest Hills módra – szarvas bélszínből vargánya gombával készítve, paradicsommal és bazsalikommal sürítve – frissítve

E-        Forest Hills style game stew – venison tenderloin topped with a wild mushroom cream sauce made with tomato and fresh basil

D-        „Forest Hills” Wildragout – Hirschsteak mit Steinpilzen, Tomaten, und Basilikum

1.450 Ft         

 Főételek-Main Course- Hauptgerichte

 

►Csirkemell Cordon Bleu tejszínes gombával és mandulás nudlival

E-        Chicken Cordon Blue served with creamy mushrooms and almond noodles

D-        Hühnerbrust Cordon Bleu Mit Sahnigen Pilzen und Mandeln-Nudeln

2.550,-Ft

 ►Pulykamell steak, olvadó fűszervajjal felszolgálva, vajon párolt spárgával és jázminrizzsel

E-        Turkey steak cooked in melted butter and served with steamed asparagus and jasmine rice

D-        Putenbruststeak, serviert mit Schmelzkräuterbutter, Schmorspargel und Jasmin-Reis                              

2.750 Ft

 ►Roséra sült pácolt sertés szűz egészben sült fűszeres burgonyával, pirított dióval szórt joghurtos reszelt uborkával

E-        Rosen grilled pork steak with herb potatoes, toasted walnuts scattered with grated cucumber and yoghurt

D-        Rosen gegrilltes Schweingut Steak mit Kräuter-Kartoffeln, geröstete Wallnüsse mit geriebner Gurke und Joghurt gestreute

2.950 Ft

 ►Szarvas sült vörösboros boróka mártásban, aszalt szilvával töltött burgonya gombóccal

E-        Roast venison with red juniper sauce, potato dumplings stuffed with prunes

D-        Hirschbraten mit Rotwein und Wacholder-Sauce, gefüllte Kartoffelknödeln mit Pflaumen

3.150,-Ft

 ►Konfitált báránycsülök rösti burgonyával, csipkebogyó mártással

E-        Lamb shank confit with potato “rösti” and roseship sauce

D-        Lammhaxe Confit mit Kartoffelrösti und Hagebuttensauce

3.350 Ft

 

Desszertek-Desserts- Nachspeisen


►Panna cotta eper öntettel

E- Panna cotta with strawberry sauce          

D- Panna Cotta mit Erdbeersauce    

850 Ft


►Karamellizált körtével és birssel rétegelt palacsinta gratin konyakkal flambírozva

E-        Caramelised Pear with „Birs” layered pancake flambeed with Cognac

D-        Palatschinke-Gratin mit Birnen und Quitten geschichtet und Cognac flambiert

950 Ft

TELEFON: +36 88 573 310   •   FAX: +36 88 573 311   •   E-MAIL: INFO@FORESTHILLS.HU   •   HONLAPKÉSZÍTÉS: ALEXGRAPHICS