Étlap
Forest Hills – Restaurant
Étlap- Menu card - Speizekarte
2012. Tél –Winter
Könnyű fogások - Light dishes - Leicht für den Magen
►Spenótos gnocchi négysajtos mártással, vajon párolt Julien póréhagymával
E- Spinach gnocchi with four cheese sauce, steamed leeks Julien
D- Spinat-Gnocchi mit vier Käse-Sauce, gedünstete Porree Julien
1.250,-Ft
►Bacon-ben sült Bakony Camambert balzsamecetes ruccolával, pirított dióval és aszalt szilvával
E- Baked Camambert wrapped with Bacon and served with Bakony ruccola and topped with balsamic vinegar, toasted walnuts and prunes
D- Im Bacon gebackener „Bakony” Camembert, Rucola mit Balsamessig, geröstetem Nuss, und Backpflaume
1.350 Ft
►Tagliatelle bazsalikomos pesto-val, fenyőmaggal pirított fogas kockákkal
E- Tagliatelle with basil pesto and pine nuts roasted rack frames
D- Tagliatelle mit Basilikum-Pesto, Pinienkernen gerösteten Gestellrahmen
1.450,-Ft
Levesek-Soups-Suppen
►Fokhagyma krémleves parajos ravioli-val főzve, tökmagolajjal locsolva
E- Cream of Garlic soup cooked with spinach ravioli and pumpin oil seed
D- Knoblauchcremesuppe mit gekochte Spinatenravioli, und mit Kürbiskernöl gegossen
950 Ft
►Csontleves zöldségekkel,
házi lúdgége tésztával
E- Bone soup with vegetables and homemade noodles
D- Knochen-Suppe mit Gemüse und Hausgemachten Nudeln
950 Ft
►Vadragu Forest Hills módra – szarvas bélszínből vargánya gombával készítve, paradicsommal és bazsalikommal sürítve – frissítve
E- Forest Hills style game stew – venison tenderloin topped with a wild mushroom cream sauce made with tomato and fresh basil
D- „Forest Hills” Wildragout – Hirschsteak mit Steinpilzen, Tomaten, und Basilikum
1.450 Ft
Főételek-Main Course- Hauptgerichte
►Csirkemell Cordon Bleu tejszínes gombával és mandulás nudlival
E- Chicken Cordon Blue served with creamy mushrooms and almond noodles
D- Hühnerbrust Cordon Bleu Mit Sahnigen Pilzen und Mandeln-Nudeln
2.550,-Ft
►Pulykamell steak, olvadó fűszervajjal felszolgálva, vajon párolt spárgával és jázminrizzsel
E- Turkey steak cooked in melted butter and served with steamed asparagus and jasmine rice
D- Putenbruststeak, serviert mit Schmelzkräuterbutter, Schmorspargel und Jasmin-Reis
2.750 Ft
►Roséra sült pácolt sertés szűz egészben sült fűszeres burgonyával, pirított dióval szórt joghurtos reszelt uborkával
E- Rosen grilled pork steak with herb potatoes, toasted walnuts scattered with grated cucumber and yoghurt
D- Rosen gegrilltes Schweingut Steak mit Kräuter-Kartoffeln, geröstete Wallnüsse mit geriebner Gurke und Joghurt gestreute
2.950 Ft
►Szarvas sült vörösboros boróka mártásban, aszalt szilvával töltött burgonya gombóccal
E- Roast venison with red juniper sauce, potato dumplings stuffed with prunes
D- Hirschbraten mit Rotwein und Wacholder-Sauce, gefüllte Kartoffelknödeln mit Pflaumen
3.150,-Ft
►Konfitált báránycsülök rösti burgonyával, csipkebogyó mártással
E- Lamb shank confit with potato “rösti” and roseship sauce
D- Lammhaxe Confit mit Kartoffelrösti und Hagebuttensauce
3.350 Ft
Desszertek-Desserts- Nachspeisen
►Panna cotta eper öntettel
E- Panna cotta with strawberry sauce
D- Panna Cotta mit Erdbeersauce
850 Ft
►Karamellizált körtével és birssel rétegelt palacsinta gratin konyakkal flambírozva
E- Caramelised Pear with „Birs” layered pancake flambeed with Cognac
D- Palatschinke-Gratin mit Birnen und Quitten geschichtet und Cognac flambiert
950 Ft