Filozófiánk

Éttermünk filozófiája, hogy vendégeink minőségi alapanyagokból készült egészséges ételeket fogyaszthassanak, amelyek egyszerűek, módszeresen válogatott fűszerekkel, korszerű elkészítésben és tálalásban kerüljenek az asztalra.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, a fogyasztói szokások figyelemébe vételével, valamint éttermünk és konyhánk méretéből adódóan séfünk megbízható, közérthető és mindig kifogástalan minőségben elkészíthető választékot, egészen kicsi étlapot állított össze.

Éttermi koncepciónk fontos célja a változatosság és a szezonalitás követése. Évszakonként váltunk étlapot, ezen belül pedig havonta az idényjellegű alapanyagokhoz igazodó ajánlatokkal szeretnénk színesebbé tenni a választékot. Fontosnak tartjuk, hogy mindig meg kell újulni. Keresni kell az új alapanyagokat, technológiákat, ételeket, az aktualitást, hogy amit kínálunk az érdekes, élvezetes legyen vendégeinknek. Igyekszünk a modern technikák, technológiák előnyeit minél hatékonyabban kihasználni. Bízunk abban, hogy vendégeink elégedetten távoznak, és jó hírét keltik konyhánknak.

TELEFON: +36 88 573 310   •   FAX: +36 88 573 311   •   E-MAIL: INFO@FORESTHILLS.HU   •   HONLAPKÉSZÍTÉS: ALEXGRAPHICS