Hotel


Kedves Vendégeink!

 

Idén már második alkalommal kell golfos rendezvényünket lemondani, hiszen a tél nem tágít. Húsvét hétvégére ugyan már tavaszias hőmérséklet ígérkezik, de az idő változékony, csapadékos. Az átlag hőrméséklet a sok évi átlag alatt van, itt a Bakonyban pedig ez még csak kedvezőtlenebb.

Ezúton tájékoztatjuk golf iránt érdeklődő Vendégeinket, hogy a Húsvéti Forest Hills Kupa  elmarad, hiszen a golfpálya fenntartási munkákat ezidáig kertészeink nem tudták megkezdeni.

Az időjárási előrejelzések szerint a jövő héttől fokozatosan emelkedik a hőmérséklet, így bízunk benne, hogy 2013. április 9-től lehetőség lesz a golfpályán játszani.

Javasoljuk, hogy mindenképpen telefonon szíveskedjenek érdeklődni a golfozási lehetőségekről kollégáinknál: 88/573-310, vagy 88/573-312; email: info@foresthills.hu, golf@foresthills.hu

 

Forest Hills G&C Club

 

 

 

 
 
VAN, AMIT CSAK A BAKONY MÉLYÉN TALÁLHAT MEG
 
Forest Hills Golf & Country Club Budapesttől 120 km-re dél-nyugati irányban, Bécstől 160 km-re dél-keletre, nem messze a Balaton északi partjától, Magyarország egyik legszebb részén a Bakonyban található. 
 
A negyven hektárnyi erdőhöz, mezőhöz való családi kötődés  a háború utáni időkre nyúlik vissza. Budapestről  egy kicsi, nagyon szép faluba – Bakonyjákóra – költözvén, a családfőnek az itt eltöltött négy év felejthetetlen emlék maradt.  Most ezen a helyen fiával és családjával együtt megálmodta, megtervezte és felépítette a Forest Hills Golf & Country Clubot - az örömteli egészség elérését szolgáló exkluzív klubbot.
 
Forest Hills Golf & Country Club szolgáltatásai példásan ötvözik a sportot és pihenést: tökéletes kikapcsolódás a Bakony kellős közepén. Az aktív és a passzív wellness megvalósítható különböző sportokkal (golf, tenisz, gyaloglás, futás), majd a minden érzékszervre ható és teljes relaxációt nyújtó SPA jellegű kikapcsolódással.   
 
A klub egyedisége azonban abban rejlik, hogy az egészségmegőrzés, az élmények, a pihenés mellett a társasági életnek is helyet ad. Célunk tehát, egy olyan igazi klub létrehozása, ahol vendégeink luxus környezetben, teljes exkluzivitás mellett, kiváló társaságban élvezhetik az itt eltöltött napokat. 
Napközben a golf- és a teniszpályán, este pedig a bárban akár élő zene és egy pohár ital mellett, vagy a kártyaszobában.
 
 
KÉNYELEM ÉS ELEGANCIA SZÁLLODAI SZOBÁINKBAN
 
Ön egy szállodától is elvárja, hogy a szoba jól felszerelt, kényelmes és ízléses legyen. A Forest Hills Golf & Country Club több mint szálloda. Praktikum és stílus tekintetében egyaránt maximalista igénnyel berendezett szobáink alapfelszereltségén túl vendégeink rendelkezésére áll az ódon hangulatot árasztó kártyaszoba, ahol kényelmesen, nyugodt körülmények között olvashat is, továbbá a tágas lobby termünk, ami főleg esti programok színhelye.
Hotelünk 12 szobával rendelkezik, ebből 4 standard típusú franciágyas szobánk, 6 db junior suite típusú  és 2 db deluxe suite típusú szobánk várja a vendégeket. Ez utóbbi appartman jellegű szobáink különlegessége abban rejlik, hogy a viszonylag tágas nappalihoz 2 franciaágyas hálószoba tartozik, melyből az egyik hálószoba a galérián található. Ez a szobatípus kifejezetten családosoknak ideális választás.
Junior suite szobáinkban is a franciaágyak a galérián találhatók és a nappali részhez még egy kis terasz is tartozik.
Szobáink többségéből gyönyörű kilátás nyílik a golf driving rangre, a fürdőtóra és a déli fekvésű szobáinkból pedig kellemes látványt nyújt a 2*9 lyukú golfpályánk.
A hoteltől 100 méterre lévő clubházban további  4 szoba áll vendégeink rendelkezésére.Ezen szobáinkban 2 db különálló ágyak találhatók. Szintén családoknak kedvező kialakításra törekedtünk, hiszen a teraszos szobák igény szerint egybe is nyithatók. 
A hotelben lévő szobáink fele pótágyazható, így összesen a hotelben 24 (+6 főt pótágyon), illetve a clubházban további 8 vendéget tudunk itt elszállásolni.
 
Szoba típusok
 
Standard szoba: (2 fő részére) elegáns, légkondicionált, kényelmes franciaágyakkal, kilátással az erdőre, minibárral, telefonnal, kábel-TV-vel, internet eléréssel, széffel, zuhanykabinos fürdőszobákkal, fürdőköppennyel, fürdőlepedővel állnak vendégeink rendelkezésére.
Junior suite:_ (2 fő+1 pótágyon) galériás, franciaágyas hálószoba, nappalival, balkonnal, kilátással a fürdőtóra vagy a golfpályára, minibárral, telefonnal, kábel-TV-vel, internet eléréssel, széffel, zuhanykabinos fürdőszobákkal fürdőköpennyel, fürdőlepedővel állnak vendégeink rendelkezésére.
Deluxe suite:(4 fő részére) két franciaágyas hálószoba, nappali, kilátással a fürdőtóra vagy a golfpályára, minibárral, telefonnal, kábel-TV-vel, internet eléréssel, széffel, zuhanykabinos fürdőszobákkal fürdőköpennyel, fürdőlepedővel állnak vendégeink rendelkezésére .
 
EXKLUZÍV GOLF CLUB ÖNNEK
 
Tökéletes kikapcsolódás, sport és pihenés a Bakony kellős közepén, a lehető legjobb társaságban. Golf Club tagjaink, akik a tagságot megvásárolják, első osztályú környezetben, teljes nyugalomban élvezhetik a társasági életet és klubunk különleges szolgáltatásait. A 2012 június eleji golfpálya nyitás után Ön minden elkötelezettség nélkül belekóstolhat mindebbe és meggyőződhet róla, érdemes lesz golf klubtagságot szereznie nálunk.
 
EGY ÖSSZEJÖVETEL, AMIRE MINDENKI EMLÉKEZNI FOG
 
Legyen szó családi összejövetelről, céges rendezvényről, vagy akár szakmai tréningről, az utánozhatatlan miliő, a kifogástalan vendéglátás és a hely exkluzivitása örökké emlékezetessé teszi az eseményt minden résztvevő számára. A technikai háttér itt teljes mértékben rendelkezésére áll, éppúgy, mint a lazításhoz a sport és pihenési lehetőségek széles skálája, a pezsgőmedencétől a golfpályáig. A birtokon található kis kápolna esküvői szertartások vagy keresztelők különleges helyszínéül szolgálhat.
 
KIVÉTELES KÖRNYÉK, KIVÉTELES LÁTNIVALÓKKAL
 
Vendégeinket itt csend, jó levegő, maga a csodálatos természet veszi körül. Nálunk jó helyen jár akkor is, ha történelmi és kulturális ínyencségek vonzzák. A cseszneki vagy a nagyvázsonyi várral, Veszprém és Pápa hangulatos utcáival, a világhírű herendi porcelánmanufaktúra csodáival vagy éppen a Zirci Arbortéummal és Pannonhalma évszázados egyházi tradícióival és a nemrég megnyílt Pannon Csillagda érdekes látnivalóival mind-mind a közelben ismerkedhet.
 
SZÉPSÉG, FIATALSÁG, ERŐ – TŐLÜNK, ÖNNEK
 
Nálunk sokat tehet egészségéért és kiváló kondíciójáért. Először talán próbálja ki, milyen a wellness Forest Hills módra! Pezsgőmedencénk, a gőzkabin, a finn szauna, az infraszauna és az élményzuhany is vendégeink kényelmét szolgálja! Válasszon ízlése szerint. Ha kívánja, a masszázs legkülönlegesebb változataival lepjük meg. Úgy fogja érezni magát, mintha kicserélték volna. A végén mindezt megkoronázhatja a kiválóan jó levegőt biztosító sókabin használatával.
 
A SPORT IS LEHET KÉNYELMES
 
A birtok a sportolni vágyók paradicsoma. Salakos teniszpályáinkon játék közben is már sokat tesz egészségéért, hiszen a bakonyi kristálytiszta levegőt szívja magába. Esetleg csak körbe sétálná a birtokot? Miért ne? Az erdőn átvezető 3 km-es tisztított gyalogösvény éppoly kiváló nordic walking-hoz, mint kerékpározáshoz. Ha nem hozott biciklit, nálunk kap egyet. És akkor a golfról még nem is beszéltünk…

 

TELEFON: +36 88 573 310   •   FAX: +36 88 573 311   •   E-MAIL: INFO@FORESTHILLS.HU   •   HONLAPKÉSZÍTÉS: ALEXGRAPHICS