Szolgáltatások

 

A teljes kikapcsolódáshoz itt mindenki megtalálhatja a passzív pihenés mellett  az aktív pihenés módját is.

 

 

Szolgáltatások

 

 

Wellness 

 

Legyen szó egy kellemes szaunáról, vagy egy lazító jacuzziról a Forest Hills Golf & Country Club tökéletes lehetőséget biztosít a vendégei számára, hogy egy kellemes környezetben élvezessék az itt töltött időt.

 

Masszázs

 

Kapcsolódjon ki Forest Hills-en, a béke szigetén. Képzett masszőreink garantálják a golfozás utáni ellazulást  a sport és a pihentető, relax masszázzsal. Időpont egyeztetés végett keresse a recepción kollégáinkat.

 

Sókabin

 

A Forest Hills Golf & Country Club tökéletes hely arra, hogy feltöltődjön, és kipihenje magát Klubunk erre számos lehetőséget biztosít. Terápiás jelleggel ajánljuk figyelmébe professzionális só-kabinunkat, amely gyógyító hatással van a légúti megbetegedésekre, náthára vagy asztmás tünetekre.

 

Fitness

 

Válassza a mi klubunkat és nem okozhat többet gondot, ha végig kóstolja a finomabbnál finomabb ételeinket, hiszen számos fitness-gép áll az ön rendelkezésére, amivel könnyedén formában tarthatja magát.

 

Biliárd

 

A hotel teraszán biliárdozhat barátaival és családtagjaival. A biliárd egész évben vendégeink és klubtagjaink rendelkezésére áll.

 

Csocsó-játék

 

Mindenki szereti összemérni az erejét a másikkal, miért ne éppen egy csocsó-játékban? A klubházban található csocsóasztal tökéletes lehetőség egy izgalmas meccs lejátszásához.

 

Asztalitenisz

 

Szereti a ping-pongot? Ha igen, nálunk szélmentes környezetben játszhat barátaival a klubház alagsorában felállított ping-pong asztalon. 

 

Kártyaszoba

 

Nyugodt körülmények között a legjobb kártyázni. Klubunk szállodájában kialakított elegáns és kényelmes kártyaszoba a legmegfelelőbb helyszín egy jó bridzs vagy ulti partira. Számos társasjáték közül is választhatnak vendégeink.

 

Olvasás

 

Szereti a jó könyveket? A klasszikusokat? A kártya-szobában több száz könyvből választhat kedve szerint.

 

Élő sport közvetítés

 

Több mint 10 sport csatornából választhat, amelyet a hotel lobby részében található nagy képátlójú plazma televízión nézhet. Legyen szó futballról, tenisz- vagy golfversenyről, várjuk Önt is szeretettel egy közös drukkolásra.

 

Tenisz

 

A golf mellett számos sportolási lehetőséget biztosít klubunk. A tenisz szerelmesei két salakos pályán élvezhetik a sport nyújtotta örömöket. 

 

Kerékpározás

 

Szeret kerékpározni, de otthon hagyta kétkerekűjét? Nálunk még bérelhet is! Járja körbe a a hotel- és golfkomplexum egészét, amely közel 4 km hosszú  kerékpárút.

 

Nordic-walking

 

Amennyiben szeret sétálni a Nordic-walking technika egy nagyon egészséges módja a sétának, könnyen megtanulható és nálunk gyakorolhatja is! A klub területén egy 6 km-es sétaútvonalon gyönyörködhet a környezetben.

  

Túrázás

 

A Bakony csodálatos természeti adottságokkal rendelkezik, és mi Forest Hillsen szeretnénk, ha ezt vendégeink is megcsodálnák. Különböző nehézségű és hosszúságú túra útvonalak és felejthetetlen hangulat várja minden kedves vendégünket.

 

Kültéri Melegvizes Medence

 

A hotel wellness részlegéből lehet megközelíteni kültéri melegvizes medencénket. A medence a gyönyörű tiszta vizével és a körülötte lévő varázslatos növényeivel nyugtató hatással lesz a kikapcsolódásra vágyó vendégeinkre. E mellett egy tökéletes hely a napozásra és a lubickolásra.

 

Lovaglás

 

A klubtól 5 perc autóútra található lovarda tökéletes környezetben páratlan lehetőséget biztosít azok számára, akik kedvelik a lovaglást, vagy ki szeretnék próbálni azt.

 

Kápolna

 

Festői környezetben helyezkedik el a Forest Hills kiskápolna, melyet a Ciszterci Apátság szentelt fel. 

 

BBQ

 

Nincs is jobb, mint egy jó nyári esti sütögetés. Mindez lehetséges a Forest Hills-en. Klubunk grill-helysége a legmegfelelőbb helyszín egy ilyen alkalom megrendezésére. 

 

Játszótér

 

A gyermekek sem maradhatnak ki a jóból! A hotel mögötti játszótéren a csúszda és a trambulin nagyon népszerű a kisebbek körében.

 

 

TELEFON: +36 88 573 310   •   FAX: +36 88 573 311   •   E-MAIL: INFO@FORESTHILLS.HU   •   HONLAPKÉSZÍTÉS: ALEXGRAPHICS