Rendezvény

Legyen szó akár családi vagy üzleti jellegű rendezvényről, Country Clubunk kiválóan alkalmas akár 50-60 fős társaságok magas színvonalú, exkluzív fogadására.

Klubunk vállalja igényei szerint a rendezvény teljes körű lebonyolítását, szükség szerint külső vállalkozók bevonásával. Önnek semmi már nem kell tennie csak élvezni a klub nyújtotta szolgáltatásokat.

Családi programok

Ünnepelje születésnapját, vagy lepje meg élete párját egy igazán rendhagyó születésnapi partyval. Hívja meg barátait  egy exkluzív környezetbe és mi gondoskodunk a feledhetetlen emlékekről és az önfeledt szórakozásról.

További családi programok: esküvő, eljegyzési party, keresztelő a saját felszentelt kápolnánkban, ballagási ünnepség, diploma party, házassági évforduló.

Vállalati események

Szeretné megtartani vevőit? Új fogyasztókat szeretne megnyerni magának? Kényeztesse partnereit nálunk! Garantált lesz a sikere!

A teljesség igénye nélkül vállaljuk: vállalati családi napok, VIP fogadások, sajtótájékoztatók, csapatépítő tréningek, off site meetingek, termékbemutatók magas színvonalú lebonyolítását.

Country Clubunk szolgáltatásai

A Forest Hills Golf & Country Club teljes körű catering szolgáltatással, beltéri és kültéri szórakozási lehetőségekkel várja az Ön vendégeit is! Szervezze akár több napos családi vagy vállalati programját is klubunkban és mi biztosítjuk a vendégek szállását, komplett catering szolgáltatással. Vendégeik rendelkezésére áll wellness és fitness részlegünk, golfpályánk akár kezdők részére is golfoktatóval, kerékpár bérlési lehetőségünk, csónakázó tavunk, biliárd termünk, kártya- és szivarszobánk.

Speciális, személyre szabott ajánlatunkért kérjük, forduljon bizalommal Popvics Borbálához, hotel menedzserhez, vagy Dani Zsolt, klubigazgatóhoz a  info@foresthills.hu e-mail címen vagy a +36 88 573 310-es telefonszámon.

 

 

 

 

 

TELEFON: +36 88 573 310   •   FAX: +36 88 573 311   •   E-MAIL: INFO@FORESTHILLS.HU   •   HONLAPKÉSZÍTÉS: ALEXGRAPHICS