Aktualitások

I. Ügyvéd Golf Kupa

A tegnapi napon megrendezésre került az I. Ügyvéd Golf Kupa, melyet a CompLex Kiadó Jogtár előfizetései és a CBA ajándékkosarai tettek vonzóbbá a versenyzők számára . A Dr. Bánáti János szervezésében létrejött Texas Scramble versenyen 30 játékos nevezett.

A versenyzők a nagy meleg ellenére nagyon szép eredményeket értek el. A harmadik helyen a Dr. Zombori Zoltán, Zombori Dániel páros végzett 40 ütéssel, második helyezett a Dr. Csehik Ágnes, Dr. Muskovszky Gábor páros lett 39 ütéssel. Dr. Nagy Rajmundnak és Dani Zsoltnak a maguk 38 ütésével sikerült a mezőny élére kerülniük, így felállhattak a dobogó legfelső fokára. Klubigazgatónk, tisztjéből fakadóan, sorsolásra bocsátotta a CBA ajándékkosarat. A legifjabb Török unoka, Bendegúz által vezényelt sorsoláson a szerencse Muskovszky Balázsnak kedvezett. A különdíjakat három kategóriában hirdettük meg. A Longest Drive női különdíjat Dr. Lex Annamária vitte el. A Férfi Longest Drive büszke nyertese Zombori Dániel lett. Legközelebb a zászlóhoz György Tibornak sikerült repítenie a labdát.

A verseny befejezését követően a játékosokat és kísérőiket egy fenséges grillebéddel vártuk. A megfáradt versenyzőket a Nespresso bájos hostessei által készített kávékülönlegességek frissítették fel.

A hangulat és a játékosok pozitív visszajelzései megerősítették bennünk, hogy az Ügyvéd Golf Kupát a következő évben is meg kell rendeznünk.

TELEFON: +36 88 573 310   •   FAX: +36 88 573 311   •   E-MAIL: INFO@FORESTHILLS.HU   •   HONLAPKÉSZÍTÉS: ALEXGRAPHICS