Szolgáltatásaink

SZOLGÁLTATÁSAINK:

 

Szolgáltatások árai

Hétfő-Csütörtök

Péntek-Vasárnap

Ünnepnapokon

Greenfee 18 szakasz

9 800,-

12 250,-

Greenfee 9 szakasz

7 000,-

8 750,-

Rangefee ( 3 kosár labdával)

3 000,-

4 500,-

 Egész napos greenfee

12 250,-

14 700,-

Kölcsönzési díjak/nap

Teljes felszerelés 18 szakaszra

5 900,-

5 900,-

1 db ütő

500,-

500,-

Kézikocsi 18 szakaszra

1 300,-

1 300,-

Kézikocsi 9 szakaszra

900,-

900,-

Elektromos autó 18 szakaszra

8 400,-

10 500,-

Elektromos autó 9 szakaszra

5 600,-

7 000,-

Elektromos autó 8 órára

14 000,-

15 750,-

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t

 

A greenfee tartalmazza a rangefee díját is,

így a 3 kosár range labda használatot is!

 

 

Forest Hills Golf & Country Club alapszolgáltatásai

 

Greenfee

 Nemzetközi mércével mérten is kiemelkedő minőségű, 9 szakaszos golfpályával várunk minden kedves érdeklődőt a Bakony szívében. Golfpályánknak egyedi kialakítása adja különlegességét. Ugyan 9 szakasz került kialakításra, azonban 18 elütő vezet a greenek irányába, párhuzamosan futó fairway-ekkel, ami változatossá és igazán izgalamassá teszi a golfjátékot. Greenfee tartalmazza a játékjogot 9, 18 szakaszon vagy akár egész nap továbbá magában foglalja a rangefee-t és 1 kosár labdát. Tee time foglalása kötelező.

 

Rangefee

 Mindazok számára, akik nem váltanak greenfee-t, lehetőséget biztosítunk akadémiai gyarkolóközpontunk használatára. A létesítmény kiválóan alkalmas játék előtti bemelegítésre, vagy a rövid- illetve hosszújáték tanulására, gyakorlására. Gyakorló területeink közül érdemes kiemelni a fedett illetve füves driving range-et. Ezen a területen még homokakadály is rendelkezésre áll a gyakorlásra. Chipping- és putting greenjeinken a rövidjáték alapjait tudják elsajátítani a kezdő és haladó golfozók.

 

Range labda

 Kiváló minőségű kétrétegű gyakorlólabdák biztosítják a driving range-en a gyakorlás élményét. Egy kosár 40 darab labdát tartalmaz, mely hozzávetőlegesen 1 óra aktív gyakorlásra elegendő. A rangelabdákat duplán is felhasználhatja, hiszen a pitching- és chipping greenen is gyakorolhat vele, majd ugyaneze labdákat elütheti a driving range-en. A greenfee vagy a rangefee megvásárlásával  korlátlanul veheti igénybe a gyakorlólabdákat.

 

Golfoktatás

 Klubunk hivatalos PGA oktatója bevezeti Önt a golf világába. Az elméleti és gyakorlati oktatások alkalmával az alábbi területeket érintik a vendégekkel: golf alapjai, történeti áttekintés, etikett, szabályok, lendítés alapjai, hosszú- illetve rövidjáték, gyakorlás az akadémiai központban, valamint pályastratégia a golfpályán.

 

Kézikocsi

 Tekintettel pályánk domborzati viszonyaira, érdemes kézikocsit kölcsönözni a játékra. Klubunk 20 darab kiváló minőségű, új kézikocsijai az Ön rendedlkezésére állnak a játék ideje alatt 9, 18 szakaszra, vagy akár egész napra.

 

Elektromos autó

 Béreljen elektromos autót és tegye igazán kényelmessé valamint gyorsabbá játékát. Elektromos autóink limitáltan állnak rendelkezésre, ezért érdemes előzetesen foglalni. Klubunk 9, 18 szakaszra illetve akár egész napra is biztosítja Önnek az autót.

 

Golfszett kölcsönzése

 Most kezdett golfozni és még nincs ütőkészlete? Vagy éppen átutazóban van és csak pár gyakorlólabdát szeretne elütni? Klubunk biztosítja Önnek a gyakorláshoz és pályajátékhoz szükséges felszerelést kezdők illetve haladók és a jobb-, illetve a balkezes játékosok számára egyaránt.

 

Egyéb szolgáltatások

 Klubunk nemcsak a golf szerelmesei számára kínálnak kikapcsolódási lehetőséget. Két salakos teniszpályánkon szeretettel várunk minden kedves teniszezőt. Aki biciklis vagy futó szenvedélyének kíván hódolni, az is megtalálja klubunkban számítását. Golfpályánkon 3km-es pálya áll a sportolni vágyók rendelkezésére.

Beltéri elfoglaltságot biztosít a klubházunkban található fitness terem, biliárd asztal, asztalitenisz illetve csocsó. Egy baráti beszélgetésre kártya- és szivarszobánkat veheti igénybe! Borospincénk és kerti grillünk a nyári éjszakákon kellemes hangulatot biztosít kisebb társaságok számára.

 

 

 

 

TELEFON: +36 88 573 310   •   FAX: +36 88 573 311   •   E-MAIL: INFO@FORESTHILLS.HU   •   HONLAPKÉSZÍTÉS: ALEXGRAPHICS